Montag

Avocat in Germania si asistenta in limba romana? Nicio problema!


Sunteti in Germania , aveti o problema juridica si aveti nevoie de un avocat. Cautati pe internet si alegeti,pe moment, dupa criterii personale, un consultant juridic din zona dumneavoastra.

 Trei scenarii posibile:

-sunati la numarul de la secretariat si constatati ca doamna/domnul  nu vorbeste alta limba decat limba germana;

-in cel mai fericit caz vi se face legatura cu consultantul juridic care vorbeste, eventual, limba engleza, dar dumneavoastra o cunoasteti doar la nivel de ´´buna ziua´´ pentru ca  ati fost ocupat sa invatati spaniola ori italiana, limbi in care ati muncit in ultimii ani.

-gasiti un avocat care vorbeste una din limbile pe care le cunoasteti si in care puteti comunica. Constatati ca nu este insa specializat in problema pe care o aveti dumneavoastra.


Biroul Servicii pentru Romanii din Germania va usureaza modalitatea de a intra in legatura cu avocatul de care aveti nevoie si va ofera asistenta in limba romana pentru ca toate intrebarile si raspunsurile care tin de problema dumneavoastra sa fie clare.
Partenerii nostri, avocati si consilieri juridici specializati in ramurile dreptului civil si penal va stau la dispozitie pentru indrumare, reprezentare, consiliere si asitenta juridica pe teritoriul Germaniei.

Detalii la Infoline:  01522.399.7005 - in limba romana, de luni pana vineri intre orele 10.00 - 18.00 




2 Kommentare:

  1. Doamnelor, domnilor, se poate pana de Craciun sa stau si eu de vorba cu un avocat de la dumneavoastra ? Trebuie neaparat sa rezolv problema e vorba de un contract iar pe 20 plec in Romania si pot sa ma intorc doar dupa 20 februarie si e cam tarziu atunci sa demarez ceva.Ce sanse am?Multumesc.Cristi

    AntwortenLöschen
  2. D-le Cristi, sunati la nr de tel. 015223997005 pentru detalii si pentru a face o programare.

    AntwortenLöschen