Donnerstag

Dreptul Transporturilor (Verkehrsrecht)



Avocati specializati pe dreptul transporturilor in Germania va stau la dispozitie atunci cand aveti nevoie de consiliere juridica si reprezentare legate de:

Accidente rutiere, interzicerea de a conduce, depasirea vitezei legale, despagubiri, premise de conducere, reclamatii (pretentii) impotriva societatilor de asigurare,  amenzi  si alte aspecte care tin de trafic , respectiv de mijloacele de transport.

Accidentele rutiere sunt frecvente si sint, in cele mai multe cazuri, o experienta traumatizanta.   Chiar si atunci cand  este clar cine este vinovatul producerii accidentului si societatea de asigurari ofera o solutionare  in timp scurt, este indicat sa apelati la sfaturile unui avocat specializat care va poate informa care sunt drepturile dumneavoastra legale  in cazul dat.
 Este evident faptul ca asigurarea partii adverse nu poate fi obiectiva si se intereseaza, de cele mai multe ori, de o solutionare rapida, fara a indeplini neaparat pretentiile de despagubire ale victimei.

Fiecare victima a unui accident rutier are dreptul la reprezentare legala. Folositi-va de dreptul dumneavoastra de a va lasa sfatuit si reprezentat de un avocat!

Avocatii nostri, prin experienta  si prin calitatea lor de membrii ai Asociatiei de Drept al Transporturilor  (DAV) va pot garanta consiliere juridica si reprezentare optima in acest domeniu.

4 Kommentare:

  1. Buna ziua,va contactez in legatura cu un accident de masina pe care l-am avut langa giessen. Am nevoie de un avocat care se ocupa de asa ceva.
    Mentionez ca nu prea stiu germana, e problema?
    Cornel

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Domnule Cornel,
      Nu este nicio problema faptul ca nu vorbiti limba germana. Vi se va pune la dispozitie asistenta in limba romana, astfel incat dvs sa intelegeti toate demersurile si sa va puteti exprima in romaneste, fara efort.

      Contactati-ne la nr de telefon 01522.399.7005 pentru a stabili o intrevedere cu avocatul specializat in problema dvs.

      Löschen
  2. Buna ziua am o problema cu o firma de transport din germania am efectuat transporturi de marfa si nu pot recupera banii de la ei mentionez ca am contract de colaborare cu ei semnat si stampilat de catre ei si as dori sa ai dau in judecata care ar fi demersurile?

    AntwortenLöschen
  3. Buna seara.Inainte de a se ajunge la judecata sunt alte demersuri juridice pe care le puteti efectua, in vederea recuperarii datoriei. Am sa va rog sa ne contactati pentru detalii la numarul de telefon :015223997005, de la orele 10.00 la orele 18.00.

    AntwortenLöschen